40 rokov nepretržitej činnosti pri zachovávaní ľudových tradícii regiónu Turiec

Malinovského 5/25, P.O.Box 135
036 01 Martin, SLOVENSKO

Ján Linceni - organizačný vedúci/organizational leaders
mobil: +421 905 839 779

dfsturiec@dfsturiec.sk

Účinkovanie DFS Turiec aktualizácia 12.4.2024 TU

INFO 2-2024 k 2% z dane za tok 2023  TU 

 
 
 
 

DFS Turiec vydal svoje 5 CD.
Súčasťou každého CD je spevníček
s jednoduchým notovým záznamom a s textami piesní.
Kompletnú ponuku nájdete TU

 

počítadlo.abz.cz

40 výročie DFS TURIEC

08.12.2022 08:00
Milí moji,
až dva dni po programe sa mi podarilo vystúpiť zo sna do reálneho života.
Od piatka 2.12.2022 a soboty 3.12.2022 to začalo osobnými gratuláciami a od nedele sa aj na sociálnych sieťach chválou nešetrilo.
Chcem sa aj ja s pokorou a láskou poďakovať hlavne naším súborovým deťom, vedeniu DFS Turiec a členom výboru OZ DFS Turiec za skvele odvedenú prácu počas príprav a v konečnom dôsledku aj v samotnej realizácii výročného programu DFS Turiec. Rodičom detí za pomoc a trpezlivosť, ktorú od augusta museli znášať počas nácvikov súboru. Podporovateľom, sponzorom za materiálnu a finančnú pomoc bez ktorej, by sme do bodky nemohli obohatiť samotný program, aby celá ta paráda, zážitok z programu, darčeky, ktoré ste dostali pred vstupom do sály, či obrovská torta pre deti a samotné priateľské stretnutie, ktoré sa nieslo v Penzióne Čierna pani vo folklórnom duchu.
Osobitnou kategóriou sú moji milí bývali - ďakujem z celého srdca, že ste po piatich rokoch nezabudli, kde ste vyrastali. Bolo vás cítiť nie len v hľadisku, ale aj na spoločnom posedení Ďakujeme vám.
Milí priatelia a priaznivci DFS Turiec zachovajte nám aj naďalej svoju priazeň my sa budeme snažiť a spoločne s vami tešiť z každého vystúpenia, vďaka.
Život však plynie a mne oči smerujú hore, ďakujem všetkým, ktorí nám zanechali svoj odkaz , aby sme ho každým dňom napĺňali.
Božka Kočalková, Tibor Dejčík, Dušan Tuma, Viliam J. Gruska, Ľudka Štrkolcová, Marienka Mázorová.
ĎAKUJEME a myslíme na vás.
S úctou, láskou a pokorou Ján Linceni